Skip to content

Shaklee sungai petani kedah.

March 4, 2013

Orang sungai petani!!!
Jom ramai2 join biznes shaklee.
Nak daftar ahli, mudah je.

1. Bayar RM65.
Atau
2. Beli barangan shaklee dengan mengumpul 200uv (point). Boleh dpt free membership + cash bonus.

Dah ramai sgt buat biznes shaklee, bleh maju ke?

Hahaha..lagi ramai laaaagi bagus. Tahukah anda, disebabkan shaklee ni dah fames, saya tak perlu susah payah explain product kat customer. Mereka dah tau nak beli apa.

Shaklee mahal? Takde lah mahal pun. Sehari telan supplement dlm RM 1.20 je. Untuk kesihatan sendiri jugak. Kalau boleh beli tudung batu yg sampai RM90 SEHELAI tu boleh, makan pizza boleh..xkan leh nak invest untuk kesihatan sendiri kan?

Bagi sesiapa yg mendaftar ahli dgn saya, saya akan bimbing anda hingga kita sama2 berjaya dlm shaklee. Oh ya, saya baru ja beli hp samsung SIII mini dgn bonus shaklee. Anda bila lagi?

Jom jana side income dgn shaklee.

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: