Skip to content

Omega Guard Shaklee

February 2, 2013

Bulan feb 2013 ni, shaklee menawarkan promosi buy 6 free 1 untuk Omega Guard.

Perlu ke Omega ni?

Mestila…..sebab ia keperluan utk seisi keluarga.

Ibu yang mengandung (trimester ke 2) – boleh makan omega utk perkembangan OTAK bb dlm kandungan.

Bapa-bapa yang perus sudah maju ke depan ala-ala boboyot tu, elok sgt amik Omega utk bakarrrr lemak.

Anak-anak yang nak ambil exam besar tahun ni…..sangat bagus amik Omega utk kasi tumpuan mantap, sebab Omega ada kandungan DHA.

Sesiapa yang ada sejarah keluarga masalah sakit jantung, elok sangat amik omega dari sekarang kerana Omega ada kandungan EPA untuk kesihatan jantung.

Kalau yang rabun-rabun tu….mai makan Omega, boleh bantu kesihatan mata.

Kesimpulannya, Omega ni mmg berbaloi untuk semua. Boleh kongsi-kongsi makan seisi keluarga. Tok wan nak tompang makan pun boleh.

 

Eh, kat farmasi pun ada jual omega kan? …..tapi bezanya Omega Shaklee ada kandungan 1000mg Omega-3 asid lemak + EPA + DHA tau. Sumber dari ikan laut dalam tau….bukan sebarang ikan.

Sebab tu saya percaya shaklee.

Boleh sms, whatsapp 0133109703 untuk dapatkan harga RUNTUH.

 

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: