Skip to content

Makanan Untuk Pejuang

Kita semua ialah pejuang. Berjuang menentang jangkitan bakteria, virus dan segala ancaman penyakit yang ada di sekeliling kita.

9 makanan yang membantu kita untuk berjuang menentang penyakit:
1) yogurt
2) oat dan barley
3) bawang putih
4) ikan
5) sup ayam
6) daging
7) ubi manis
8) cendawan

Dan sebagai umat islam, kita juga yakin bahawa makanan sunnah juga pasti membantu perjuangan kita ini. Tak perlu disenaraikan lagi sebab semua orang dah tahu.

image

Sebagai ibu, ujian yg paling berat ialah bila kita jatuh sakit. Tiada cuti rehat mahupun mc bg seorang ibu.

Jadi, amalkan pemakanan yang membantu untuk kita meneruskan perjuangan hidup ini.

ID SHAKLEE 908111
Sms @ whatapp 0133109703

Pengedar shaklee sungai petani

Makin ramai pengguna shaklee di sungai petani. Walaupun stokis shaklee tiada di sg petani, tp pengguna shaklee tetap berkembang ramai disebabkan aura produknya yg ternyata berkesan dan dipercayai ramai. Tambahan pula, shaklee begitu popular di facebook dan blog.

Shaklee tidak dijual di farmasi atau kedai2 jamu. Ia diedarkn oleh pengedar shaklee yg berdaftar. Saya ialah salah seorang dari pengedar shaklee di sg petani. Sy turut memberikan konsultasi tentang cara pengambilan supplement shaklee dengan betul.

Hubungi sy utk mengetahui lebih lanjut tentang produk shaklee atau berminat untuk menjadi ahli shaklee.

ID908111 0133109703 ruby.

Set kurus paling budget

image

Ha…berita baik untuk golongan yg nak cepat kurussss. Lecithin dari sumber soya yg halal dapat membantu memecahkan lemak. Alfalfa pula membantu untuk buang toksin dalam badan serta melawaskan.

Tapi mesti ingat ya…tiada jalan mudah utk kurusss. Jika anda betul2 nak kurus, mesti ada tekad.

Supplement pasti membantu usaha anda itu. Antara tips mudah kurus yg boleh sy kongsi di sini:
1) wajib sarapan pg.
2) timbang berat setiap hari. Baru la boleh tengok ada perubahan ke tak.
3) nasi segenggam penumbuk saja dlm pinggan. Jangan berpinggan2 pulak ye…kata nak kurusss..nak ke, tak nak?
4) BANYAK makan buah dan sayuran. Eh, ingat makan buah ni, tak kenyang ke? Boleh kenyang tau…cuba try test kasi tengok….makan 5 biji epal SEBELUM mkn nasi…ha…masa tu mesti rasa kurang dah selera nak bertambah nasi kan?

Pengedar shaklee sungai petani

Saya ialah pengedar sah shaklee ID908111. Sy mengedar produk shaklee di sg petani. Boleh COD ‘cash on delivery’ atau boleh juga pos.
Sy memberi khidmat nasihat tentang cara pengambilan produk2 shaklee dgn cara yg terbaik.

image

image

Hubungi saya 0133109703.

Set kesihatan dan kecantikan wanita shaklee

image

1) collagen powder.
Ini mmg yg terbaik. Menyerikan kulit, jd awet muda, menghilangkan jeragat. Diperbuat dari sisik ikan merah laut dalam. Boleh dicampur dlm minuman atau jus.

2) GLA
Menstabilkan hormon wanita. Mengatasi masalah senggugut, PMS, membantu kestabilan insulin dan paras kolestrol dlm darah.

3) OmegaGuard
Mengandungi EPA utk jantung dan DHA utk otak. Boleh membakar lemak utk tujuan pelangsingan yg berkesan. Ia juga meningkatkan daya imun melawan jangkitan.

Dapatkan set kesihatan kecantikan wanita shaklee.

Hubungi saya 0133109703.

Kesihatan tulang dan sendi

image

Rasa lenguh badan, sengal urat dan sakit sendi? Atau ada sejarah keluarga yang mengalami osteoporosis?

Shaklee menawarkan produk untuk memelihara kesihatan tulang dan sendi.
1) ostematrix
Mengandungi kalsium, magnesium dan vit D untuk penyerapan kalsium yg berkesan.
2) advanced joint health tablet
Berkesan melegakan sakit sendi tulang dan urat badan.

Ramai warga emas yg mengamalkan set kesihatan sendi tulang ini dan mengaku berasa ringan badan selepas hanya 3,4 kali mengambilnya.

Dapatkan AJHT dan ostematrix untuk ibu bapa anda, diri anda atau pasangan anda.

0133109703

Persiapan ramadan shaklee

image

Buat ibu mengandung, pasti mudah berasa lapar. Apatah lagi di bulan puasa. ESP soy protein dpt membuatkan ibu2 tahan berlapar. Lagi bagus tambah multivitamin VITALEA.

Buat ibu yg menyusukan anak pun pasti dpt merasa cabaran lapar di bulan puasa. Selain ESP soy protein utk tahan lapar, tambah tenaga harian, milk booster juga satu keperluan buat ibu2 menambah susu. Jgn lupa pula jadual pumping di pejabat buat ibu2 berkerjaya.

Persiapkan sahur anda dgn supplement shaklee. Semoga ibu2 dapat beribadat merebut pahala ramadan dgn jayanya. Kita dituntut utk berusaha. Walaupun ada rukhsah buat ibu mengandung dan menyusukan anak, namun alangkah beruntung jika ibu2 dpt merebut ganjaran ramadan.

0133109703 ruby.